Inregistrati un domeniu .ro prin Nettissimo, optati pentru gazduire la noi, pachet nelimitat, minimum 12 luni si beneficiati de inregistrarea gratuita a domeniului respectiv.

 Perioada valabilitate  15-05-2011 - 28-02-2018
Dacă înregistraţi un domeniu .ro prin Nettissimo şi optaţi pentru serviciul nostru de hosting, pachetul nelimitat, perioada minimum 12 luni, beneficiaţi de înregistrarea gratuită a domeniului .ro pentru care se crează contul de găzduire.
Sunteţi deţinătorul cu drepturi depline al domeniului .ro astfel înregistrat. Veţi beneficia în continuare de numele de domeniu respectiv, chiar dacă schimbaţi furnizorul de hosting.
Domeniul .ro dispune de o interfaţă proprie de administrare, pe pagina registrului român, ROTLD, accesibilă clientului care a înregistrat domeniul.
Pentru a beneficia de ofertă parcurgeţi paşii pentru înregistrarea unui domeniu şi pe parcursul cererii alegeţi pachetul nelimitat, pe o perioadă de minimum 12 luni.
După expirarea perioadei de găzduire plătite de minimum 12 luni, următorul ciclu de facturare pentru serviciul de hosting este de minimum încă 12 luni, plătibile într-o singură tranşă.
Proforma de înregistrare domeniu, precum şi cea de găzduire se emit automat. După verificări Nettissimo vă va anula proforma de înregistrare domeniu.
Alte oferte din categoria inregistrare domenii

preturi domenii ieftine la plata prin PayPal

La inregistrarea unui domeniu nou prin Nettissimo, indiferent de extensie, primiti gratuit 6 luni de hosting pachetul braga.

Prelungire domeniu .ro 3 ani: 7,5 euro /an. Prelungire domeniu .ro 5 ani: 7 euro / an.
Toate ofertele speciale Nettissimo, pe categorii >>>