Este nevoie să activati Javascript pentru a continua navigarea. This page needs JavaScript activated to work.

Detalii despre procedura de transfer a unui domeniu .ro catre un detinator nou

tutorial youtube

Informaţia de dedesubt este prezentată în vederea înlesnirii procedurii de transfer. Este posibil ca informaţia să nu fie actuală. Informaţie actualizată, precum şi un model de acord de transfer, găsiţi în orice moment pe pagina ROTLD, la secţiunea domenii .ro, transfer drept de folosinţă. Ne declinăm răspunderea pentru eventualele inconveniente cauzate de informaţia prezentată sau de modelele supuse spre descărcare pe această pagină.
Schimbarea deţinătoarei / deţinătorului unui domeniu .ro se cheamă transfer drept de folosinţă (domain trade).
Această schimbare se face pe baza unui acord scris, care trebuie să fie trimis atât prin fax, cât şi prin poştă, către ICI ROTLD (pasul 1 de pe pagina ROTLD).
Persoana fizică care cedează dreptul de folosinţă a domeniului respectiv trebuie să ataşeze, atât în fax cât şi în documentul original trimis prin poştă, o copie după CI
Persoana juridică care cedează dreptul de folosinţă a domeniului respectiv trebuie să ataşeze, atât în fax cât şi în documentul original trimis prin poştă, o copie după certificatul de înregistrare şi o copie după CI reprezentant legal.
Număr fax ROTLD:
+40-21-3161084
Adresa poştală ROTLD:
ICI - Registrul Roman de Domenii .RO (ROTLD), Bd. Averescu 8-10 Sector 1, Bucuresti, 011455 Romania
Deţinătorul / deţinătoarea unui domeniu .ro intră pe pagina registrului român pentru administrarea domeniului respectiv. Pe acea pagină solicită trimiterea prin email a unei chei de autorizare a transferului de deţinător / deţinătoare (trade).
După trimiterea acordului de transfer către ROTLD trebuie să depuneţi online o cerere de transfer, pe care o completaţi cu datele noii deţinătoare / noului deţinător şi în care trebuie să introduceţi de asemenea cheia de autorizare a transferului de deţinător / deţinătoare. Cererea va fi taxată la fel ca înregistrarea unui domeniu .ro nou (paşii 2, 3 şi 4 de pe pagina ROTLD).
Cererea de transfer de deţinător poate fi depusă şi prin Nettissimo, caz în care veţi fi facturat(ă) numai de Nettissimo, conform tarifelor de înregistrare a unui domeniu nou.

cum transfer un domeniu .ro, cum se transfera domeniile