Este nevoie să activati Javascript pentru a continua navigarea. This page needs JavaScript activated to work.

Simplificarea procedurii de schimbare a deținătoarei / deținătorului unui domeniu .ro

Începând din 27/07/2020 Registrul Român (ROTLD) simplifică procedura de schimbare a deținătoarei / deținătorului unui domeniu .ro.
Nu mai este necesară transmiterea unor documente scanate către registrul român.
Pentru modificarea deținătoarei / deținătorului unui domeniu .ro este suficient să dispuneți de o cheie de autorizare, care se obține pe pagina dedicată administrării domeniului respectiv, pusă la dispoziție de registrul român (ROTLD): www.rotld.ro (domenii .ro, administrare on line). Cheia se obține la secțiunea chei de autorizare, drept de utilizare.
Vă solicităm să verificați că deținătoarea actuală / deținătorul actual al domeniului / domeniilor corespunde efectiv cu persoana fizică / juridică ce se folosește în acest moment de numele de domeniu respectiv. Pentru vizualizarea datelor unui domeniu .ro înregistrat prin Nettissimo ROM SRL vă rugăm să accesați contul dvs. de client(ă), zona clienți, serviciile mele, nume domenii, tablou de bord, lista domenii înregistrate și să clicați pe modificare date deținător din caseta domeniului .ro respectiv.
În cazul în care beneficiara / beneficiarul domeniului respectiv nu corespunde vă încurajăm să depuneți cât mai rapid cererea de transfer. Puteți depune cererea aici (alegeți "transfer domeniul către alt deținător"). Puteți depune cereri de modificare de deținătoare / deținător, chiar dacă domeniul dvs. nu este înregistrat prin Nettissimo ROM SRL.
Vă atenționăm că am avut mai multe cazuri în care diferite persoane au cerut registrului român ștergerea unor domenii .ro întrucât deținătoarea / deținătorul nu mai exista (persoane juridice radiate). Există numeroși vânători de domenii care urmăresc dacă datele sunt reale și de actualitate.
În momentul operării schimbării de deținătoare / deținător data de expirare se resetează. Aceasta se calculează din nou începând cu momentul perfectării schimbării. Perioada plătită anterior se pierde.