Este nevoie să activati Javascript pentru a continua navigarea. This page needs JavaScript activated to work.
termeni și condiții
Nettissimo ROM SRL furnizează servicii de înregistrare de domenii internet, de găzduire web, de webdesign și administrrare pagini de internet.
Pentru serviciul de găzduire se asigură rambursare totală a sumei plătite în primele 30 de furnizare de serviciu de găzduire, cu condiția ca solicitarea să fie efectuată înainte de cele 30 de zile de furnizare a serviciului de găzduire.
Pentru serviciile aferente domeniilor de internet (înregistrare, prelungire, transfer de deținător, restaurare etc) nu se rambursează nicio sumă, nici totsl, nici parțial, cu excepția cazuruilor în care nu s-a furnizat serviciul respectiv.
Pentru celelalte servicii se aplică condițiile contractuale stabilite de comun acord pentru fiecare caz în parte.
Rambursarea sumelor achitate cu cardul online se efectuează prin returnarea totală sau parțială, după caz, a sumelor respective pe cardul cu care s-a efectuat plata. Dacă din motive obiective nu se poate rambursa suma, total sau parțial, pe cardul respectiv, aceasta va fi rambusată înntr-un cont bancar românesc, furnizat de client(ă), în maximum 30 de zile de la încetarea furnizării serviciului.
Rambursarea sumelor, tatală sau parțială, achitate prin ordin de plată bancar sau prin depunere de numerar se efectuează într-un cont bancar românesc, furnizat de client(ă), în maximum 30 de zile de la încetarea furnizării serviciului.
Condițiile complete de rambursare pentru serviciul de găzduire sunt stipulate în termenii servicului, consultabili la linkul respectiv.