Este nevoie să activati Javascript pentru a continua navigarea. This page needs JavaScript activated to work.
Informații companie
Nettissimo ROM SRL
CUI: RO14463412
Nr. Registrul Comertului: J40/1205/2002
Sediu: str. Vasile Lascar 48-50, et. 7, ap. 36, sect. 2, Bucuresti
Telefoane de contact / asistenta:
021-569.7378
0760.542668
modalitati de plata
oferta mai ieftin cu circa 50% la plata prin Paypal!
plata online in lei
Sistemul de plata on-line este dezvoltat de către Libra Bank și presupune efectuarea plătțlor prin intermediul cardurilor într-un mediu securizat. Plățile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiază de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Code). 3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor și vânzătorilor în tranzacții sigure pe Internet. Această măsură de siguranță presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plății pe o pagină securizată unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV/CV2).
În vederea finalizării tranzacției în condiții optime va trebui să furnizați: -Numele posesorului de card - Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fața cardului, fără spații) - Data expirării cardului -Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatură). Tranzacțiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, în condițiile agreate cu Banca emitentă a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzacției pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Libra Bank. Site-ul nostru nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
Plata cu cardul online in lei se efectuează numai pe baza comenzilor depuse pe pagina www.nettissimo.ro a cărei detinatoare este firma Nettissimo ROM SRL, găzduita pe servere proprietatea Nettissimo ROM SRL.
Plata în numerar. Detalii >>>
plata prin ordin de plată bancar (comunicat la efectuarea unei coemnzi).
plata în numerar
la orice agenție Credit Europe Bank >>

Plata se efectueză la casieriile băncii prin prezentarea proformei tiparite.

înapoi >>>
Ordin de plată
Dintr-un cont bancar (persoane fizice sau juridice) prin ordin de plată cu suma respectivă în contul Nettissimo (comunicat în momentul unei comenzi).
Plata prin Paypal
oferta mai ieftin cu circa 50%
Prin paypal nu se poate achita operațiunile legate de domeniile .ro. Nu se pot achita nici comenzi de găzduire cu înregistrare de domenii .ro gratuită.
Plata se efectuează catre Nettissimo, înmatriculată în Lawrenceville, Georgia, SUA.
se achită in dolari
nu se percepe TVA
Nettissimo US este comerciant verificat PayPal
înapoi >>>
facturare paypal
plata online paypal