Este nevoie să activati Javascript pentru a continua navigarea. This page needs JavaScript activated to work.

detalii despre administrarea domeniilor .ro

tutorial youtube

tutorial video

Pentru a viziona acest video vă rugăm să actualizaţi navigatorul Dvs. la ultima versiune.

Lecţie în imagini

Administrarea unui domeniu .ro se face domeniu cu domeniu pe pagina ROTLD, la secţiunea domenii .ro -> administrare -> online

Administrarea domeniilor .ro înregistrate prin sau transferate către Nettissimo se mai poate face centralizat din contul de client respectiv (zona clienţi -> serviciile mele -> domenii internet -> tablou de bord). Domeniile sunt grupate pe cont de client Nettissimo, nefiind necesară autentificarea pentru fiecare nume de domeniu în parte.

Puteţi transfera numele de domenii.ro înregistrate prin alţi funizori către Nettissimo pentru a le putea grupa în acelaşi loc. Formular transfer domenii (alegeţi păstrare deţinător).

Pentru administrarea domeniu cu domeniu pe pagina rotld se introduce pe pagina de autentificare adresa de email a deţinătorului (cea introdusă pe parcursul cererii de înregistrare, care poate fi identică sau diferită de emailul de client Nettissimo), parola de administrare şi codul de verificare din imagine.

La înregistrarea unui domeniu .ro prin Nettissimo parola de administrare este generată aleator de registrul .ro. Pentru aflarea acesteia folosiţi linkul de recuperare de pe pagina rotld. Parola va fi trimisă la adresa de email a deţinătorului.

În cazul în care, din diverse motive, căsuţa de email a contactului administrativ nu este accesibilă, puteţi solicita registrului român, prin fax, modificarea adresei de email din baza de date, folosind procedura expusă pe pagina rotld, la secţiunea domenii .ro -> administrare domenii -> fax