Este nevoie să activati Javascript pentru a continua navigarea. This page needs JavaScript activated to work.

Începând cu 01/03/2018 se introduc taxe anuale domenii .ro

Dacă aveți domenii .ro înregistrate prin alți furnizori transferați-le acum pentru a beneficia de cel mai mic preț al pieții pentru prelungirea valabilității. Tutorial transfer

Dacă aveți un domeniu înregistrat / transferat către alt deținător anterior datei de 01/01/2014 acesta va expira în cursul anului 2018.
Am pus la dispoziția dvs. un formular pentru a depune cererea de prelungire. Accesați contul dvs. de client, mergeți la secțiunea "serviciile mele" din zona de clienți, clicați pe nume domenii -> tablou de bord. Cererea depusă astfel va fi procesată în maximum 7 zile înainte de expirarea / ștergerea numelui de domeniu respectiv (incluzând perioada de grație).
Până pe data de 15/03/2018 avem un preț special în funcție de numărul de ani / domeniu pentru care se solicită prelungirea.
După expirarea ofertei speciale sunt valabile prețurile curente.
Data limită este afișată în contul Dvs. de client(ă) Nettissimo. După depășirea datei limită, care include o perioadă de grație față de data normală de expirare, domeniile respective intră în perioada de ștergere de 90 de zile. În perioada de ștergere domeniile nu mai sunt funcționale. Numele de domenii respective pot fi reînnoite inclusiv în perioada de ștergere. După expirarea perioadei de ștergere domeniile respective vor fi șterse de registrul român, urmând ca ele să poata fi reînregistrate, după principiul primul venit, primul servit.
Foarte curând va fi disponibil și un formular pentru migrarea unui domeniu în alt cont de client.
Domeniile înregistrate în lunile ianuarie / februarie vor expira în iunie 2018 (în ziua calendaristică a înregistrării / ultimului transfer de deținător).
Domeniile înregistrate în lunile martie / aprilie vor expira în iulie 2018 (în ziua calendaristică a înregistrării / ultimului transfer de deținător).
Domeniile înregistrate în lunile mai / iunie vor expira în august 2018 (în ziua calendaristică a înregistrării / ultimului transfer de deținător).
Domeniile înregistrate în lunile iulie / august vor expira în septembrie 2018 (în ziua calendaristică a înregistrării / ultimului transfer de deținător).
Domeniile înregistrate în lunile septembrie / octombrie vor expira în octombrie 2018 (în ziua calendaristică a înregistrării / ultimului transfer de deținător).
Domeniile înregistrate în lunile noiembrie / decembrie vor expira în noiembrie 2018 (în ziua calendaristică a înregistrării / ultimului transfer de deținător).
Pentru domeniile înregistrate începând cu 01/06/2013 se adaugă 5 ani calendaristici de la data înregistrării / ultimului transfer de deținător până la data expirării.
Domeniile vor putea fi înregistrate pe perioade de 5 ani și prelungite pe perioade cuprinse între 1 - 10 ani.