Este nevoie să activati Javascript pentru a continua navigarea. This page needs JavaScript activated to work.

la orice pachet de gazduire platit pe un an inregistrare gratuita domeniu .ro

 Perioada valabilitate  23-03-2018 - 31-12-2019
Dacă optaţi pentru plata pe minimum un an, pentru orice pachet găzduire individuală sau multidomenii beneficiaţi de înregistrarea gratuită a domeniului .ro pentru care se crează contul de găzduire. Oferta nu este valabilă pentru pachetele VPS.
Domeniul .ro se înregistrează cu datele clientului pe o perioadă de 12 luni. După expirarea primelor 12 luni prelungirea valabilității domeniului .ro se plătește separat de serviciul de găzduire.
Sunteţi deţinător cu drepturi depline al domeniului .ro respectiv și puteți efectua orice operații pemrise de registrul român, inclusiv mutarea la alt furnizor.
După expirarea perioadei plătite de minimum 12 luni, următorul ciclu de facturare pentru serviciul de găzduire este de minimum încă 12 luni, plătibile într-o singură tranşă.
Pentru a beneficia de ofertă parcurgeţi paşii pentru înregistrarea unui domeniu şi pe parcursul cererii alegeţi pachetul nelimitat, pe o perioadă de minimum 12 luni.
Proforma de înregistrare domeniu, precum şi cea de găzduire se emit automat. După verificări Nettissimo vă va anula proforma de înregistrare domeniu.
Alte oferte din categoria hosting

Mutati-va la Nettissimo de la un alt furnizor de gazduire si va oferim gazduire gratuita o luna initiala, pachetul nelimitat.

La inregistrarea unui domeniu nou prin Nettissimo, indiferent de extensie, primiti gratuit prima luna de hosting pachetul nelimitat.

pachet de gazduire 12 luni cu inregistrare gratuita de domeniu .ro pe 1 an - 10 euro
Toate ofertele speciale Nettissimo, pe categorii >>>