Este nevoie să activati Javascript pentru a continua navigarea. This page needs JavaScript activated to work.

Depuneți o cerere de înregistrare domeniu .ro prin Nettissimo, optati pentru un pachet de gazduire la noi, pe o perioadă de minimum 12 luni si beneficiati de inregistrarea gratuita a domeniului respectiv.

 Perioada valabilitate  23-03-2018 - 31-12-2019
Dacă depuneți o cerere de înregistrare a unui domeniu .ro prin Nettissimo şi optaţi pentru serviciul nostru de hosting (conturi individuale sau multidomenii), pe o perioadă de minimum 12 luni, beneficiaţi de înregistrarea gratuită a domeniului .ro pentru care se crează contul de găzduire. Din ofertă sunt excluse pachetele VPS.
Sunteţi deţinătorul cu drepturi depline al domeniului .ro astfel înregistrat. Veţi beneficia în continuare de numele de domeniu respectiv, chiar dacă schimbaţi furnizorul de hosting, având liberatea să îl mutați la alt furnizor.
Domeniul .ro se înregistrează pe o perioadă de 1 an. După expirarea anului prelungirea domeniului se achită separat de serviciul de găzduire.
Domeniul .ro dispune de o interfaţă proprie de administrare, pe pagina registrului român, ROTLD, accesibilă clientului care a înregistrat domeniul.
Pentru a beneficia de ofertă parcurgeţi paşii pentru înregistrarea unui domeniu şi pe parcursul cererii alegeţi orice pachet de găzduire individual sau multidomenii, pe o perioadă de minimum 12 luni.
După expirarea perioadei de găzduire plătite de minimum 12 luni, următorul ciclu de facturare pentru serviciul de hosting este de minimum încă 12 luni, plătibile într-o singură tranşă.
Proforma de înregistrare domeniu, precum şi cea de găzduire se emit automat. După verificări Nettissimo vă va anula proforma de înregistrare domeniu.
Alte oferte din categoria inregistrare domenii

preturi domenii ieftine la plata prin PayPal

La inregistrarea unui domeniu nou prin Nettissimo, indiferent de extensie, primiti gratuit prima luna de hosting pachetul nelimitat.
Toate ofertele speciale Nettissimo, pe categorii >>>