Este nevoie să activati Javascript pentru a continua navigarea. This page needs JavaScript activated to work.

Transferati un domeniu la Nettissimo de la un alt furnizor de inregistrare domenii si va oferim prim luna de gazduire gazduire gratuita, pachetul nelimitat.

 Perioada valabilitate  01-11-2013 - 31-12-2019

cum transferaţi un domeniu .ro (youtube)

Link Youtube

cum transferaţi un domeniu .ro (video)

Dacă transferaţi un domeniu de la un alt registrar către Nettissimo beneficiaţi de: găzduire gratuită 6 luni iniţiale, pachetul bragă. Pentru efectuarea transferului domeniul trebuie să fie activ şi trebuie să dispuneti de codul de transfer al acestuia.
Primele 6 luni nu achitaţi serviciul de găzduire. Următoarele 12 luni plătiţi, într-o singură tranşă, conform ofertei curente.
Puteţi schimba pachetul de găzduire în orice moment. Dacă schimbaţi pachetul în perioada gratuită veţi pierde perioada de gratuitate restantă. Puteţi schimba pachetul şi după cele 6 luni de gratuitate. Îndiferent că schimbaţi pachetul înainte sau după expirarea perioadei gratuite, veţi achita cel puţin încă 6 luni din noul pachet de găzduire.
La schimbarea de pachet se va achita minimum 12 euro + TVA pentru perioada următoare.
Oferta specială se aplică indiferent de numărul de domenii transferate către Nettissimo şi de terminaţia acestora, excluzându-se domeniile din registrul rotld (.ro).
Oferta nu se aplică domeniilor care au fost găzduite în trecut pe serverele Nettissimo.
Pentru a beneficia de ofertă depuneți o cerere de transfer.
Toate ofertele speciale Nettissimo, pe categorii >>>